Diavoli pe aperitive călare
Devils pe aperitive călare este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină, brânză, prune uscate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Diavoli călare, Diavoli călare, și Diavoli Călare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați raftul rezistent la cuptor pe foaia de prăjituri; pus deoparte.
Așezați 12 scobitori într-un vas cu apă pentru a se înmuia.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați fanta în fiecare prune pentru a face buzunar, având grijă să nu tăiați până la capăt. Umpleți prunele cu brânză albastră.
Tăiați fiecare felie de slănină în treimi. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei prune umplute, folosind o scobitoare pentru a o fixa.
Așezați pe raft pe foaia de prăjituri.
Se fierbe cu blaturi de 4 până la 6 inci de la căldură 10 până la 12 minute, întorcându-se o dată pentru a evita arderea slăninii. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.