Desert De Afine-Ananas Fără Grăsimi
Această rețetă servește 55 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pkg. gelatină cu aromă de afine jell-o, bucăți de Ananas în suc, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bombe Cu Grăsime De Nucă De Cocos (Fără Gluten, Paleo, Keto, Whole30 + Vegan), Ananas de afine conserve de Mango cu scorțișoară și ghimbir (vegan, fără gluten), și Plăcintă sănătoasă cu cremă de nucă de cocos overnight Desert ovăz (fără zahăr, fără gluten, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în gelatină combinată și scorțișoară într-un castron mare cel puțin 2 minute până când gelatina este complet dizolvată.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul.
Adăugați suficientă gheață în sucul rezervat pentru a măsura 1-1/2 căni.
Se adaugă în gelatină. Se amestecă până când gheața este complet topită.
Dați la frigider aproximativ 45 de minute sau până când gelatina este ușor îngroșată (consistența albușurilor neînvinse).
Rezervați 1/4 cană fiecare din ananas și portocale.
Adăugați ananasul și portocalele rămase în gelatină.
Se toarnă în castron de servire de 1-1 / 2 litri.
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm.
Se ornează cu ananasul și portocalele rezervate. Păstrați gelatina rămasă la frigider.