Curry de vită și sfeclă roșie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 820 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită melasă, ghimbir până la deget, cuișoare măcinate și coriandru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curry de sfeclă roșie și carne de vită (Chukandar Gosht), Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Curry cremos de sfeclă roșie.
Instrucțiuni
1
Puneți sfecla roșie într-o tigaie mare cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie verificați cu o frigăruie; poate fi necesar să le îndepărtați mai întâi pe cele mai mici, în timp ce cele mai mari continuă să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți și răciți, apoi puneți mănuși de cauciuc pentru a curăța pielea și tulpinile rămase. Tăiați în bucăți mari și puneți deoparte două treimi pentru mai târziu.
3
Puneți restul de o treime de sfeclă roșie într-un robot de bucătărie sau blender cu ghimbir, usturoi, ardei iute, coriandru tocat, păstăi de cardamom, pastă de roșii, melasă, chimen, coriandru măcinat, semințe de fenicul, cuișoare și 2 lingurițe piper negru măcinat. Whizz la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Păstăi De Cardamom
Pesmet, Câteva Pumni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De Kale
4 Căni De Făină De Grâu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți jumătate din ulei într-o caserolă mare ignifugă. Prăjiți bucățile de vită în loturi până se rumenesc peste tot, scoțându-le într-un vas pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Adăugați uleiul rămas, reduceți focul, apoi răsturnați ceapa și prăjiți ușor până se înmoaie, răzuind bucățile de carne. Sfat în pasta de condimente și prăjiți timp de 5 minute până când este cu adevărat parfumat. Întoarceți carnea de vită și cuburile de stoc cu suficientă apă clocotită dintr-un ibric pentru a acoperi. Aduceți la foc mic, apoi puneți capacul și coaceți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
Bouillon Cube
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Descoperiți și coaceți încă 30 de minute până când carnea de vită este cu adevărat fragedă. Puneți din nou pe plită și amestecați garam masala și sfeclă rezervată pentru a se încălzi. Se condimentează bine cu sare, se împrăștie cu frunze de coriandru și se servește cu naan, orez basmati și raita sau iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sifonada De Frunze De Kale
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Raita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Naan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.