Curry De Năut Cu Unt

Nevoie de un curs principal fără gluten? Curry de năut cu unt ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 437 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de garam masala, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Unt de arahide Năut curry, Curry de năut Vij, și Năut Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și dați la fiert la foc mare; se fierbe până când cartofii sunt fragede.
Se scurge și se lasă deoparte.
Uleiul cald într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa este moale și translucidă. Se amestecă pudra de curry, garam masala, ghimbirul, chimenul și sarea. Gatiti timp de 1 sau 2 minute, amestecand.
Se toarnă supă, smântână și năut. Se amestecă cartofii. Simmer 5 minute.