Curcan cu crustă de ierburi în saramură cu sos de cidru de mere

Curcan cu crustă de ierburi în saramură cu sos de cidru de mere
Curcan cu crustă de ierburi în saramură cu sos de cidru de mere durează aproximativ 53 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,97 USD per porție. Acest fel principal are 988 de calorii, 88 g de proteine și 51 g de grăsime per porție. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați cimbru, țelină, foi de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3419 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan în saramură cu crustă de ierburi cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere și Curcan în saramură cu sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: sfoară de măcelar
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1
Combinați toate ingredientele pentru saramură într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Adăugați curcanul și lăsați-l la saramură la frigider pentru 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Scoateți curcanul din saramură cu o seară înainte de prăjire și uscați-l bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, MaruntitaSalvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
2
Combinați rozmarinul, salvia și untul pentru crusta de ierburi într-un castron mic. Asezonați, după gust, cu sare cușer. Lucrați untul sub pielea curcanului și masați-l în sâni și pulpe. Masați untul și pe exteriorul pielii. Legați picioarele împreună peste sân, astfel încât să-l protejeze în timpul gătitului și să-l mențină umed și suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ardei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui ChibritArdei Gras Roșu, Tăiat în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
Coajă De Plăcintă De 9 Inci, CoptăCoajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
1
Puneti ceapa, morcovii, telina, usturoiul, merele, foile de dafin, batonul de scortisoara si cimbrul intr-o tigaie si asezonati cu sare. Aranjați curcanul deasupra legumelor și puneți-l la frigider peste noapte NESCOPERIT! Da, așa e, neacoperit. Acest lucru va ajuta pielea să se usuce și să devină cu adevărat maro și crocantă. Asigurați-vă că nu există alimente crude în apropierea curcanului în frigider. După ce s-a pus la frigider peste noapte, curcanul este gata să intre la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară și Frișcă, OpționalScorțișoară și Frișcă, Opțional
8 Până La 12 Cartofi Medii Până La Mari, (aproximativ 3 Kg) Decojiți și Tăiați în Bucăți8 Până La 12 Cartofi Medii Până La Mari, (aproximativ 3 Kg) Decojiți și Tăiați în Bucăți
1 Cană Edamame Congelat (din Păstăi)1 Cană Edamame Congelat (din Păstăi)
1/2 C. Faina Integrala De Patiserie1/2 C. Faina Integrala De Patiserie
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Pui La Rotisor Fara PielePui La Rotisor Fara Piele
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser6 Chifle Pentru Hamburger Sau Rulouri Kaiser
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
3
Puneți 2 căni de supă de pui și 1 ceașcă de cidru de mere în fundul tigaii. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit până când pielea devine foarte frumoasă și rumenită, aproximativ 40 de minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F pentru restul timpului de gătire. Ungeți curcanul la fiecare 30 de minute și mai mult și adăugați mai mult stoc în tava, dacă este necesar. Gatiti aproximativ 17 minute pe kilogram. Odată ce ajunge la culoarea potrivită, întindeți curcanul cu folie de aluminiu pentru a preveni să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Cidru De MereCidru De Mere
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
4
Scoateți curcanul din cuptor când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a curcanului înregistrează 160 de grade F. Asigurați-vă că termometrul nu atinge niciun os atunci când faceți citirea. Când curcanul a ajuns la temperatura potrivită, scoateți-l din tavă pe o masă de tăiat și lăsați-l să se odihnească timp de cel puțin 30 de minute. Acoperiți lejer cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ1/2 Uncie Frunze De Spanac Tocate (aproximativ
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)
5
Se strecoară toate legumele peste un castron pentru a le separa de bulion/amestec. Aruncați legumele. Îndepărtați grăsimea și adăugați-o în tigaie. Aceasta este grăsimea pentru roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
6
Puneti tava peste 2 arzatoare si la foc mic si adaugati faina. Gătiți până când amestecul arată ca nisipul umed, aproximativ 4 până la 5 minute. Adăugați încet restul de 1 cană de cidru de mere, bulionul de pui rămas și amestecul de supă/cidru. Gătiți până când amestecul s-a îngroșat și a ajuns la o consistență de sos. Gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Cidru De MereCidru De Mere
Ardei Roșu Dulce, Tăiat CubulețeArdei Roșu Dulce, Tăiat Cubulețe
1 Pâine (10-3/4 Uncii) De Prăjitură înghețată, Dezghețată și Tăiată în 16 Felii1 Pâine (10-3/4 Uncii) De Prăjitură înghețată, Dezghețată și Tăiată în 16 Felii
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Drojdie Uscată Cu Creștere RapidăDrojdie Uscată Cu Creștere Rapidă
7
Se toarnă într-un ulcior sau un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
8
Se taie curcanul, se transferă pe un platou de servire și se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript1/4 Cană De Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
9
Mulțumiți pentru un curcan atât de grozav!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate SubtiriLa 2 Mere Medii Tarta, Curatate De Coaja Si Feliate Subtiri
DificultateExpert
Gata În53 hrs
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista