Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea

Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazură de cafea
Curcan afumat lent cu sirop de trestie-glazura de cafea ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 79G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 938 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de oțet de mere, sare kosher, zahăr brun) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan Afumat Cu Trestie, Curcan afumat frecat cu condimente cu umplutură de pere prăjite și sirop de afine, și Trestie De Sirop Pecan Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere; păstrați cald. Într-o oală mare, combinați oțetul de cidru, cafeaua, ceapa, cimbru, sare și boabe de piper cu 1 3/4 căni de zahăr brun și galonul rămas de apă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Ținând curcanul de picioare, ușurați cu grijă pasărea în saramura fierbinte, capătul gâtului în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Adăugați suficientă apă fierbinte în oală pentru a acoperi curcanul și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți cu grijă curcanul din oală. Se strecoară 2 căni de lichid de fiert într-un castron rezistent la căldură și se amestecă restul de 1/4 cană de zahăr brun. Aruncați lichidul de fierbere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Între timp, aprindeți un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz. Cu câteva minute înainte ca curcanul să fi terminat de fiert, adăugați 2 căni de chipsuri de hickory la cărbuni. Când chipsurile încep să fumeze, periați pieptul de curcan cu ulei. Puneți curcanul, cu pieptul în jos, pe grătar. Acoperiți și fumați la foc mic sau flacără timp de 15 minute. Ungeți curcanul cu lichidul de fierbere rezervat; întoarceți-l cu pieptul în sus și ungeți din nou. Acoperiți grătarul și continuați să fumați curcanul timp de aproximativ 40 de minute mai mult, ungând ocazional cu lichidul de fiert și adăugând mai mulți cărbuni sau chipsuri de hickory la grătar, după cum este necesar. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista