Cupcakes Hayon

Cupcakes Hayon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes-urile hayonului. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 477 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 456 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sarea, zahărul brun ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Hayon Chili, Cârnați Hayon, și Hayon Chutney.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul de Caramel: într-o cratiță de dimensiuni mari la foc mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați zaharurile întunecate și maro deschis, laptele și sarea și aduceți la fierbere. Coborâți focul la mediu și continuați să fierbeți timp de 2 minute, urmărind cu atenție, astfel încât amestecul să nu baloneze peste oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Rezervați 3/4 cană pentru crema de unt de caramel. (Veți avea aproximativ 2/3 cană rămasă. Păstrați caramelul în frigider, reîncălziți ușor și stropiți deasupra înghețatei preferate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1
Așezați un suport de copt în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. căptușiți două tigăi de brioșă de 6 cani jumbo cu căptușeli și puneți-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați o strecurătoare peste un bol de amestecare de dimensiuni medii și Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Într-un alt bol de amestecare de dimensiuni medii, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și adăugați ouăle și vanilia, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați amestecul de făină și laptele, bătând la viteză mică, până când toate ingredientele uscate sunt încorporate și răzuind părțile laterale ale vasului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Umpleți fiecare ceașcă de brioșă pregătită cu un aluat rotunjit de 1/3 cană, aproximativ 3/4 plin.
6
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când blaturile sunt doar ferme la atingere și un tester introdus în centrul unui cupcake iese curat, aproximativ 24 de minute. Lăsați cupcakes-urile în tigaie pe un raft să se răcească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați cupcakes-urile într-o grătar și lăsați să se răcească încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Faceți crema de unt: într-un bol de amestecare de dimensiuni mari, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți caramelul rezervat, zahărul cofetarilor, untul, înlocuitorul de ou și sarea până când sunt groase și cremoase, 2 până la 3 minute, răzuind părțile laterale ale bolului după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Construcția Cupcake: pentru a prinde picături, așezați cupcakes-urile pe suportul de răcire cu sârmă peste o foaie de copt căptușită cu folie. În timp ce cupcakes-urile sunt încă calde, împingeți fiecare de aproximativ 15 ori cu o frigăruie și stropiți 1 1/2 linguri de caramel cald peste vârful fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Lăsați-le să se răcească complet și apoi întindeți vârfurile fiecărui cupcake cu 2 linguri rotunjite de glazură. Presărați ușor blaturile cu sare. Cupcakes-urile pot fi refrigerate până la 3 zile într-un recipient etanș sau congelate timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista