Cupcakes alb-negru
Cupcakes alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 340 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de sare dash, fursecuri sandwich cu ciocolată umplute cu CR Arm-me, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Încercați Cupcakes Alb-Negru, Cupcakes alb-negru, și Cupcakes alb-negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de cupcake conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Umpleți fiecare ceașcă de briose aproximativ o treime plină cu aluat.
Strângeți punga de umplere de 20 de ori; tăiați colțul pungii la linia de tăiere. În castron mediu, strângeți umplutura. Se amestecă prăjiturile zdrobite. Împărțiți umplutura uniform între cupele de briose, asigurându-vă că umplutura nu atinge părțile laterale. Lingurați aluatul rămas uniform peste umplutură, asigurându-vă că umplutura este complet acoperită.
Coaceți 24 până la 29 de minute. Se răcește 20 de minute; scoateți cupcakes din tigaie în raftul de răcire. Mișto.
Se amestecă zahărul pudră și sarea. Adăugați treptat frișcă și vanilie, amestecând până se omogenizează.
Transferați jumătate din glazură într-un castron mic cu microunde; amestecați chipsurile de ciocolată. Cuptorul cu microunde la 30 până la 60 de secunde sau până când chipsurile pot fi agitate netede. Se răcește 5 minute. Înghețați jumătate din fiecare cupcake cu glazură de ciocolată. Înghețați cealaltă jumătate cu glazură albă.
Garnisiți marginea cupcakes cu zahăr și stropi.