Cum se face supa de ceapă franceză ușoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 3433 de fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sherry, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Ușoară, Supă De Ceapă Franceză Ușoară, și Supă De Ceapă Franceză Ușoară.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic. Gatiti ceapa cu sare, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si aurie, aproximativ 40 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-
2
Se amestecă în crenguțe de cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă vin de sherry și oțet de sherry și se amestecă piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Se toarnă bulion de vită, bulion de pui și apă. Se amestecă pentru a se combina și se lasă supa să fiarbă ușor timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
5
Supă de oală în crocuri rezistente la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Așezați o felie de baghetă prăjită deasupra fiecărui crock și presărați 1 uncie de brânză Gruyere mărunțită pe porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
Baguette
7
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Așezați crocurile umplute pe o foaie de copt și fierbeți până când brânza este aurie și cu bule, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului