Crupe de brânză cu ragut de Morel

Crupe de brânză cu ragut de Morel
Crupe de brânză cu Ragout Morel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 246 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, apă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Risotto cu sparanghel și Morel Rago aprox. t, Pui fript cu sparanghel, Morel și Rago de ceapă perlată, și Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți RAGOUL: într-un castron mare rezistent la căldură, înmuiați morelele în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 25 de minute. Frecați-le pentru a îndepărta orice nisip, apoi ridicați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați lichidul de înmuiere să stea timp de 5 minute, astfel încât nisipul să cadă pe fund.
3
Se toarnă lichidul, lăsând orice nisip în urmă și se rezervă.
4
Într-o cratiță medie, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă grosolan slănina și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Scurgeți toată grăsimea de slănină, cu excepția a 1 linguriță și adăugați 1 lingură de unt în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând des, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Adăugați morelele și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ciuperci MorelCiuperci Morel
9
Adăugați lichidul de înmuiere rezervat, acoperiți și fierbeți la foc mic până când morelele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
10
Între timp, într-un castron mic, amestecați făina cu restul de 1 lingură de unt pentru a face o pastă. Descoperiți cratița și adăugați pasta, amestecând, până se omogenizează. Fierbeți ragoul la foc mic, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 4 minute. Se amestecă 2/3 din scallions tocate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Faceți grăsimile: într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați grăsimile și 1/2 linguriță de sare, amestecați bine și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
14
Bateți grăsimile și acoperiți. Fierbeti la foc mic, batand des si energic, pana cand granulele sunt groase, cremoase si fragede, dar inca usor masticabile, aproximativ 1 ora. Se amestecă laptele și untul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Adăugați brânza și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
16
Serviți grăsimile în boluri individuale, lingurați ragoul deasupra și garnisiți cu scallionul tocat rămas și slănina mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Faceți înainte: rețeta poate fi preparată până la Pasul 3 și refrigerată până la 2 zile. Reîncălziți ragoul morel și condimentați cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
18
Recomandare de vin: acest ragut pământesc cu grâu cremos necesită un roșu cu intensitatea pentrucontrastează bogăția cu două țevi. Mergeți la un Barbaresco din Italia, cum ar fiprunotto din 1995 sau Vietti din 1993.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
19
Note: crupe proaspăt măcinate cu piatră pot fi comandate prin Hoppin' John ' s(800-828-4412).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista