Pear și zmeură Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 485 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zmeură, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Zmeură Pear Crisp, Zmeură Pear Crisp, și Zmeură-Pere-Granola Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, aruncați pere, zmeură, zahăr, amidon de porumb, scorțișoară și vanilie. În vasul de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci, întindeți amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Amidon De Porumb
Scorțișoară
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fructe
Pere
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase, cu excepția înghețatei, până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se presară peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când perele sunt fragede. Se răcește 15 minute.