Creveți prăjiți cu ardei iute, lămâie și pătrunjel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați creveții prăjiți cu ardei iute, lămâie și pătrunjel. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 95 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de coajă de lămâie, creveți, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 471 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți prăjiți (creveți cu apă dulce)/???, Tacos moale cu pătrunjel prăjit și lămâie, și Creveți Dulci Cu Ardei Iute.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Condimentați creveții și dați deoparte. Gatiti usturoiul la foc mediu-mic pana incepe sa se coloreze. Creșteți căldura la mare și adăugați creveții și ardeiul iute. Amestecați repede și continuați să întoarceți creveții în tigaie.
După 1 min, se toarnă sucul de lămâie. Aruncați până când creveții sunt opaci cu aproximativ 1 min mai mult.
Se presară peste coaja de lămâie și pătrunjel și se servește cu pâine crustă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.