Creveți Prăjiți
Creveții prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,31 USD pe porție. O porție conține 472 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți sare condimentată, lapte evaporat, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, Creveți Prăjiți, și Mai Bine Decât Creveții Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 32
Bateți împreună laptele, oul și 1/4 cană de apă într-un castron mare.
Presărați creveții cu sare condimentată. Creveți de dragare în făină; scufundați în amestecul de lapte și dragați din nou în făină. Prăjiți creveții, în loturi, în ulei fierbinte 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.