Creveți Prăjiți Înveliți Cu Udon

Creveți Prăjiți Înveliți Cu Udon
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă 97 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de bonito, tăiței Chow udon, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Udon Prăjit Cu Creveți Uscați, Fidea Udon Prăjită, și Udon mai bine decât la pachet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați sos de soia, oțet de orez, zahăr, ulei de susan și câte felii de ardei iute doriți într-un borcan cu capac; agitați bine pentru a combina. Agitați din nou chiar înainte de servire.Pregătiți salata de castraveți: înjumătățiți castraveții pe lungime și tăiați transversal în jumătăți de lună de centimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați castraveții și scallions într-un castron, împreună cu ceașcă de sos de scufundare pregătit; se condimentează cu un vârf mic de sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. La frigider cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați fulgii de bonito chiar înainte de servire (dacă utilizați).Pregătiți creveții: gătiți udonul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Se scurge bine.În timp ce udonul este încă cald, îndreptați o furculiță, apoi rulați acest udon (aproximativ 12 tăiței) în jurul fiecăruia dintre creveți. Pune-le deoparte să se răcească. Amidonul va "lipi" tăiței în loc.Între timp, puneți aproximativ 3 inci de ulei într-o oală mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
AmidonAmidon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Încălziți uleiul la 350 de grade F. lucrul cu 2 sau 3 creveți înveliți cu udon la un moment dat prăjiți-i până când creveții sunt fierți și udonul se rumenesc, aproximativ un minut și jumătate (poate două).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Rotiți-le în ulei cu o lingură rezistentă la căldură cu mâner lung pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Întindeți salata de castraveți pe o farfurie de servire, topind-o cu creveți calzi înveliți cu udon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Serviți sosul de scufundare rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista