Creveți Chinezi Beți

Creveți Chinezi Beți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții beți chinezi. Pentru $23.31 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 1650 calorii, 125g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Un amestec de ulei de susan, ghimbir, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Beat Nemernic Creveți, Creveți verzi cu tăiței chinezi, și Creveți Chili-usturoi cu tăiței chinezi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista