Creveți și sos
Creveții și sosul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, bulion de vită, creveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați de ceapă verde și sos de creveți, Creveți și sos brun cu piure de cartofi de casă, și Creveți Charleston și crupe cu sos de Crab albastru Tasso.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati pana cand sunt crocante.
Scoateți slănina și puneți-o deoparte, lăsând grăsimea în tigaie. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand este transparent.
Într-un castron mic sau o ceașcă, amestecați împreună făina și apa.
Se amestecă laptele evaporat.
Se toarnă în tigaie cu ceapa; gatiti, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă cubul de bulion, sarea de usturoi, arpagicul, sarea și piperul. Întoarceți slănina în tigaie și adăugați creveții. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute, pana cand crevetii sunt roz si Opaci.
Serviți peste grâu, biscuiți sau orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio