Pui și orez cu sos cremos de ierburi
Pui și orez cu sos de plante cremoase este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 386 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cremă de brânză, orez, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui și ciuperci într-un sos cremos de plante, Muschiulet de porc cu sos cremos de ierburi, și Paste cu sos cremos de ciuperci din plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o tigaie mare; adăugați pui. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, întorcând puiul după 8 minute.
Scoateți puiul din tigaie. Puneți deoparte; păstrați cald.
Aduceți lichidul de gătit la fierbere; gătiți 5 minute sau până când se reduce la 2/3 cană.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb; se adaugă în tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați cremă de brânză; gatiti pana se amesteca bine, amestecand constant cu un tel.
Serviți puiul peste orez; sos de lingură peste pui.