Fileuri de piept de pui în marinada de bere rădăcină
Fileuri de piept de pui în rădăcină de bere marinata ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 236 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.29 pe portie, veți obține o marinadă care servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați bere rădăcină, fileuri de piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și File de piept de pui cu ardei roșii și galbeni.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele pentru marinată și adăugați pieptul de pui. Marinați aproximativ 2 ore la frigider.
Scoateți puiul din marinată și puneți-l pe grătar. Grătiți până la fiert, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Pentru a servi, așezați pe o chiflă sau o pâine simplă și serviți cu cartofi prăjiți și o cană de bere rădăcină.