Creme individuale de porumb cu crustă de slănină-cartofi
Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, făina, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Frittate Individuale De Cartofi-Slănină, Asigurați-vă Gratine individuale de cartofi cu slănină și ciuperci, și Plăcinte individuale de dovleac fără crustă (aka creme de dovleac).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați 2 căni de porumb, ceapă, jalapeo și usturoi la picături în tigaie; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Așezați 1 cană de porumb rămasă și 1/4 cană de lapte într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de porumb piure într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de porumb sotat, restul de 1 cană de lapte, făină, sare, piper negru și ouă, amestecând cu un tel până se combină bine. Împărțiți amestecul uniform între 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul fiecărei cremă iese curat.
Scoateți tigaia din cuptor.
Combinați slănina și chipsurile de cartofi; presărați aproximativ 1 1/2 linguri amestec de slănină peste fiecare cremă. Se fierbe timp de 1 minut sau până se rumenesc.