Cremă ușoară de supă de sparanghel

Cremă ușoară de supă de sparanghel
Crema ușoară de supă de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sherry de gătit, usturoi, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Extran ușor sănătos crema de supa de sparanghel, Prosciutto Înfășurat Sparanghel Crema De Brânză – Atât De Ușor, și Prosciutto Înfășurat Sparanghel Crema De Brânză – Atât De Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați sparanghelul. Puneți deoparte 2 căni de vârfuri de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Topiți untul într-un vas la foc mediu. Gatiti sparanghelul, ceapa, telina si usturoiul in untul topit pana cand incepeti sa se inmoaie, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ciorba de sherry și pui; aduceți amestecul la fierbere blândă, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute.
5
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul în poziție cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Întoarceți supa amestecată în oală; amestecați vârfurile de sparanghel rezervate și smântâna grea. Gatiti la foc mediu pana cand supa este fierbinte si varfurile de sparanghel sunt incalzite, dar inca crocante, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista