Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cremos de fermă. Această rețetă servește 10. O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați smântână, lapte, cartofi cu unt cremos homestyle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pui de fermă cremos cu piure de usturoi prăjit, Ranch Piure De Cartofi, și Ranch Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele, apa și untul până la fierbere. Se amestecă amestecul de pansament de fermă și smântâna; bate până se omogenizează. Se amestecă 3 felii de slănină și ambele pungi de cartofi doar până se umezesc; lasa sa stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Uscat De Pansament Ranch
Smântână
Cartofi
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Apă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Puneți cartofii în vasul de servire. Se acoperă cu slănina mărunțită rămasă și ceapa verde.