Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant

Cremă Elvețiană cremoasă cu pesmet crocant
Chard elvețian cremos cu pesmet crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 421 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză fontina, pesmet, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Chard elvețian cu mere crocante, Chard elvețian și rulouri crocante de șalotă cu coriandru Raita, și Ouă Amestecate Cu Spanac Și Pesmet Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina la foc moderat. Bateți treptat laptele până se omogenizează, apoi amestecați smântâna și aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când sosul se îngroașă și nu rămâne gust făinos, aproximativ 15 minute. Aruncați ceapa și frunzele de dafin și adăugați Fontina mărunțită; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Ungeți un vas de copt de 15 pe 10 inci. Într-o tigaie mare, topiți cele 3 linguri de unt în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați smogul, în loturi, dacă este necesar, și gătiți la foc mare, amestecând, până când frunzele sunt ofilite și orice lichid s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o strecurătoare pentru a se scurge bine, apăsând pe bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Întindeți bietul în vasul de copt pregătit într-un strat uniform și turnați deasupra sosul bchamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de pâine cu cele 4 linguri de unt topit. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Întindeți firimiturile de pâine uniform peste gratin și coaceți timp de aproximativ 45 de minute, sau până se rumenesc și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați gratinul să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista