Cremă de supă de conopidă cu șofran

Cremă de supă de conopidă cu șofran
Crema de supă de conopidă cu șofran ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 152 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Cremă De Supă De Conopidă Cu Șofran, Supă cremoasă de conopidă cu șofran, și Conopidă De Șofran.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă și 2 căni de bulion de pui cu conținut scăzut de sare într-o cratiță medie. Aduceți amestecul doar pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuBulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați fire de șofran. Acoperiți și abrupți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
4
Topiți 3 linguri de unt în oală medie grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adauga ceapa tocata si saut pana cand este foarte frageda, dar nu se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați bucăți de conopidă; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
7
Adăugați bulion de șofran. Se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când bucățile de conopidă sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
șofranșofran
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Lucrând în loturi, amestecați piure de conopidă în robotul de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Transferați piureul de conopidă într-o cratiță mare. Se amestecă jumătate și jumătate și se aduce la foc mic. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la foc mic înainte de servire.) Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
10
Se ornează cu arpagic proaspăt feliat și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista