Cremă de ceapă perlată cu arahide
Crema de ceapa perla cu alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 39 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Cremă De Ceapă Perlată, Cremă Edamame și ceapă perlată, și Kale cremă cu ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță la foc mediu, topiți 2 linguri de unt și amestecați făina, sarea, boiaua și piperul până se omogenizează. Amestecați treptat laptele în cratiță până se îngroașă.
Așezați ceapa și nucile într-o farfurie medie.
Se toarnă sosul peste ceapă și nuci și se aruncă pentru a acoperi.
Într-o cratiță separată, topiți untul rămas și aruncați cu firimiturile de pâine pentru a acoperi.
Se presară peste caserolă.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și se rumenesc ușor.