Cranachan De Ciocolată
Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 715 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap de la magazin și ridica CR fra fra fra fra, zahăr, ovăz laminate de modă veche, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cranachan, Cranachan, și Zmeură Și Miere Cranachan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă ciocolata, alunele și zahărul brun într-un castron mediu.
Întindeți ovăzul pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute. Se amestecă ovăzul fierbinte în amestecul de ciocolată (ovăzul fierbinte va topi parțial ciocolata); puneți deoparte până când ciocolata se întărește, cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Folosind mixer electric, bate frisca, CR fra fra fra FRA, și zahăr într-un castron mare, până când amestecul crema deține vârfuri. Fold în whisky.
În fiecare dintre cele șase pahare de 10 până la 12 uncii, stratificați 3/4 cană amestec de cremă și 3/4 cană amestec de ovăz; repetați stratificarea. Completați fiecare parfait cu 3/4 cană de amestec de cremă și presărați cu amestec de ovăz. Acoperiți parfaitele și răciți peste noapte.