Cozi de miel fierte cu Gremolata și mămăligă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cozi de miel fierte cu Gremolatan și Polentan copt. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 525 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 116 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Cozi de miel fierte cu gremolata de mandarină, Cozi de miel fierte cu Gremolata de pătrunjel-mentă, și Cozi de miel fierte pe mămăligă moale cu frunze de dafin.
Instrucțiuni
1
Așezați mielul pe o foaie mare de copt cu margini; condimentează peste tot cu 2 linguri. sare și generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Amestecați rozmarinul, semințele de fenicul și usturoiul ras într-un castron mic; masați în miel. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră sau, de preferință, răciți peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și mare, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, 810 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoi tocat, făină, boia și fulgi de ardei roșu. Se amestecă energic pentru a distribui făina. Gatiti, amestecand des, pana cand amestecul devine uscat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie Piper
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Adăugați roșiile și vinul. Se fierbe rapid, amestecând des, până când sucurile se îngroașă și roșiile încep să se descompună, aproximativ 10 minute.Se amestecă treptat în 4 căni de bulion. Se fierbe până se amestecă aromele, 34 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați cozi de miel în oală într-un singur strat, împingându-le în jos în sos (adăugați bulion suplimentar, dacă este necesar, astfel încât cozile să fie aproximativ scufundate).Prăjiți, neacoperit, până când vârfurile gambelor s-au rumenit, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, întoarceți gambele și prăjiți-le timp de 30 de minute mai mult.Acoperiți și gătiți, întorcând ocazional gambele, până când carnea este fragedă cu furculița și aproape că cade de pe os, 45 de minute până la 1 oră (timpul va depinde de mărimea gambelor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați gambele să se odihnească în lichid timp de cel puțin 30 minutes.DO înainte: cozile de miel pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece.Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se amestecă mămăliga, uleiul, sarea și 7 căni de apă într-un vas de copt de 13x9x2 pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Coaceți, neacoperit, timp de 1 oră. Se amestecă brânza și untul și se condimentează cu piper. Neteziți blatul și continuați să coaceți până când mămăliga este setată și se agită ca crema, 2530 de minute.Între timp, aruncați orice grăsime de pe suprafața amestecului de coadă de miel și aduceți la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți ușor, întorcând ocazional gambele și amestecând sosul, până când se încălzește, aproximativ 20 de minute. Dacă folosiți cozi mari, scoateți din oală; lăsați să se răcească ușor, apoi tocați grosolan carnea din oase. Întoarceți carnea în sos. (Dacă aveți 8 gambe mici, le puteți servi întregi, așezându-le direct deasupra mămăligii.) Preîncălziți broiler. Se fierbe mămăliga, urmărind foarte atent pentru a preveni arderea, până când suprafața devine aurie deschisă, 57 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Serviți imediat pentru o mămăligă mai moale; pentru o textură mai fermă, lăsați să se odihnească până la 30 de minute.Folosind un cuțit ascuțit, pătrunjel tocat (asigurați-vă că este uscat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Se amestecă pătrunjelul cu ingredientele rămase într-un castron mic; aruncați pentru a încorpora uniform.Împărțiți mămăliga între boluri mari și largi. Puneți carnea cu sucuri peste.