Cotlete Umplute Iowa

Cotlete Umplute Iowa
Cotletele Iowa umplute necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 15 g de grăsimi și un total de 532 de calorii . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură destul de scumpă. Dacă ai la îndemână salvie, ulei de canolan, lapte și alte câteva ingrediente, o poți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc umplute la cuptor , Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac și Cotlete de porc la grătar cu ananas .

Instrucțiuni

1
Tăiați câte un buzunar în fiecare cotlet feliând aproape până la os. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inci Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare, combinați porumbul, mărul, pesmetul, pătrunjelul, ceapa, laptele, sarea, salvie și piperul. Umpleți în cotlete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Combinați ingredientele pentru sos; se toarnă jumătate peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne arată 160°, ungând ocazional cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista