Cotlete De Porc Murate Cu Mere La Grătar

Cotlete De Porc Murate Cu Mere La Grătar
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, terminați cotletul de porc, fulgii de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlete de porc murate cu Hash de mere, și Cotlete De Porc Murate Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați 1 cană de apă, suc de mere, piper, sare, zahăr și fulgi de ardei roșu. Aduceți la foc mic, asigurându-vă că amestecați ocazional pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De MereSuc De Mere
PiperPiper
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se adaugă într-un bol mare cu 2 căni de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Odată ce saramura s-a răcit, adăugați cotlete de porc. Saramură timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SaramurăSaramură
4
Scoateți carnea de porc din saramură, clătiți cu apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Presărați 1 parte a cotletelor de porc cu 1/2 condimente la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați cotletele pe grătarul cu ulei fierbinte, asezonat cu fața în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Presărați partea superioară cu condimentele rămase la grătar. Grătați cotletele timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente La GrătarCondimente La Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista