Cotlete de porc cu sos de cireșe Brandied și dovlecei cu nuci

Cotlete de porc cu sos de cireșe Brandied și dovlecei cu nuci
Cotlete de porc cu sos de cireșe Brandied și dovlecei cu nuci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 650 calorii. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stropi de brandy, nuci-disponibile în pungi pe culoarul de coacere, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc Cu Piersici Brandiate, Cotlet De Porc Brandied-Peach, și Cotlet de porc cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Puneți cireșele într-un castron mic cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți o tigaie cu un mâner sigur pentru cuptor la foc mediu până la mare sau, acoperiți mânerul unei Tigăi manipulate din cauciuc cu folie de staniu și preîncălziți peste aceeași setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Condimentează cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei, într-o tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați cotletele în tigaie și căutați carnea pe ambele părți pentru a carameliza cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați un cort de folie de staniu liber peste tigaie și transferați cotletele în cuptor pentru a termina, 7 sau 8 minute, până când carnea este fermă de atins, dar nu dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
În timp ce cotletele sunt la cuptor, așezați o a doua tigaie la foc mediu. Toast nuci 1-2 minute, agitare tigaie frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Scoateți nucile pentru a se răci și adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați discuri de dovlecel, condimentați cu nucșoară, sare și piper și gătiți până se înmoaie, aruncând discuri ocazional, 6 sau 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
12
Scoateți carnea din cuptor și transferați-o în farfurii. Acoperiți cotletele cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Așezați tigaia tocată înapoi pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
14
Adăugați o lingură de ulei de măsline extra-virgin, 1 rotire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Se adaugă șalotă și se sotează 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
16
Adăugați cireșe și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
17
Adăugați brandy scoțând tigaia de pe arzător pentru a adăuga alcoolul, apoi ardeți tigaia. Ardeți alcoolul timp de 1 minut, apoi adăugați stoc. reduceți stocul un minut, apoi adăugați unt în bucăți mici. Aruncați sosul pentru a combina și presărați în mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Se toarnă sosul peste cotlet și se servește dovlecelul cu nuci de-a lungul părții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista