Cotlete de porc cu aragaz lent și mazăre de câmp

Cotlete de porc cu aragaz lent și mazăre de câmp
Cotletul de porc cu aragaz lent și mazărea de câmp este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 498 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Un amestec de făină, mazăre de câmp, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea într-un 6-qt ușor uns. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Combinați muștarul și următoarele 2 ingrediente; presărați peste Cotletele de porc. Carne de porc în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Gatiti carnea de porc, in loturi, in ulei incins intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau doar pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați carnea de porc în aragazul lent. Rezervați picăturile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se sotează ceapa în picături fierbinți la foc mediu-mare 6 până la 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați bulion de pui și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Puneți amestecul de ceapă peste carnea de porc în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la 6 ore scăzute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt1/2 Varză Mov, Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
Hay Shed Hill Furcă Chardonnay
 Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervorul din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet luminos și curat de fructe tropicale. Palatul este bogat cu fructe tropicale,aciditatea curată zippy echilibrează caracterul de fructe dulci, rezultând un gust proaspăt strălucitor. Atunci când se utilizează Chardonnay de bună calitate, Chardonnay nedormit capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista