Cotletele de porc și orezul cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de castane de apă, orez brun, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu, se rumenesc Cotletele de porc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Pulverizați ușor aragazul lent cu spray de gătit. Apoi puneți orezul brun și alb, ceapa, untul, mazărea, castanele de apă și ciupercile în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Spray De Gătit
Orez Alb
Ciuperci
Unt
Ceapă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Se toarnă apă, bulion și sos Worcestershire. Se amestecă amestecul de supă de ceapă, se condimentează cu piper și se acoperă cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Cotlet De Porc
Piper
Bulion
Apă
4
Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 7 până la 9 ore sau la setare ridicată timp de 4 până la 5 ore.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.