Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 139 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pepper, granny smith apple, cotlete de porc tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cotlet De Porc Cu Mere Umplute, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 2 linguri port, măr și următoarele 4 ingrediente (măr prin zahăr), amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Zahăr
Port
2
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de mere în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Măr
3
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Porc
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați 4 cotlete de porc. Gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu carnea de porc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Combinați 1/2 linguriță de sare și făină într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat 3 linguri de port și bulion, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Port
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Adăugați amestecul în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se aduce la foc mic la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.