Cotletele de porc salsa de fasole și porumb negru necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 243 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pungă de cuptor, roșii și ardei iute, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Salsa Alb-Negru, Porumb ' N ' Salsa de fasole neagră, și Salsa de porumb și fasole neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați punga cuptorului într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați făină, 1/4 linguriță praf de usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper în punga cuptorului. Răsuciți capătul sacului și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați porumb, fasole și roșii tăiate cubulețe în punga cuptorului. Strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Presărați Cotletele de porc cu restul de 1/4 linguriță praf de usturoi, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aranjați într-un strat uniform peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Închideți punga cuptorului cu cravată din nailon; tăiați 6 (1/2-inch) fante în partea superioară a sacului.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.