Cotlet de porc cu cartofi Festonați

Cotlet de porc cu cartofi Festonați
Reteta Cotletele de porc cu cartofi festonate pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 677 calorii, 52G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 3,74 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3613 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru Paști. Mergeți la magazin și ridicați cotletele, sarea, ceapa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 97%. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu cartofi Festonați, Cartofi festonați și cotlete de porc, și Cotlete de porc și cartofi Festonați.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei; presărați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat cu cartofi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă amestecul de bulion peste straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Așezați Cotletele de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
7
Acoperiți și coaceți la 350 de calorii timp de 1 oră; descoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când carnea și cartofii sunt fragede. Dacă doriți, presărați boia de ardei și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)Biscuiți (recomandat: Pillsbury Grands! Biscuiți în Stil Sudic)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Bodega Norton Brut ros. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista