Cookie-uri pentru amprenta digitală

Cookie-uri pentru amprenta digitală
Rețeta de prăjituri cu amprentă mare se poate face în aproximativ 40 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 115 calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, zahăr, sare și ou. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și cookie-urile cu amprentă pentru gem , cookie-urile cu amprenta pentru gem și cookie-urile cu amprenta pentru gem .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, zahărul, vanilia și sarea până devine ușor și pufos. Se bate treptat faina. Înfășurați în folie de plastic și lăsați la frigider 30 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Pune nuca de cocos într-un castron mic. Într-un castron separat, bateți oul și apa. Modelați aluatul de biscuiți în 1 inch. mingi; scufundați blaturile în amestec de ouă, apoi în nucă de cocos, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Puneți 2 inchi una de alta pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt, cu partea de cocos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Apăsați o adâncime adâncă în centrul fiecăruia cu capătul unui mâner de linguri de lemn. Umpleți cu conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Coaceți 18-20 de minute sau până când fundul se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Dacă doriți, pudrați blaturile cu zahăr de cofetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista