Cookie-Uri Cu Stafide Moi

Cookie-Uri Cu Stafide Moi
Cookie-urile cu stafide moi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de gătit rapid, stafide, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Încercați Cookie-urile cu stafide moi ale mamei, Cookie-Uri Moi De Stafide Cu Fulgi De Ovăz, și Fursecuri moi și masticabile cu stafide din fulgi de ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți primele șase ingrediente; bate până se amestecă. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Picătură cu linguri 2 în. în afară pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți la 375 de minute timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Podgoriile Illahe și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete, cu o piatră umedă a Palatului, floare de pere, kiwi și lucernă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista