Conurile umplute cu Crab sunt un pescatarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 236 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de lămâie, smântână, sare de usturoi și buruieni de mărar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crab Umplut, Avocado Umplut Cu Crab, și Anghinare Umplute Cu Crab.
Instrucțiuni
1
Așezați un înveliș wonton pe o suprafață de lucru cu un colț orientat spre dvs.; rulați într-un con.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Tăiați capătul deschis cu o foarfecă ascuțită până când marginea este uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Puneți un 1-in. minge de folie în deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt unsă. Repetați cu ambalajele wonton rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se coace la 375 CP timp de 10 minute sau până se rumenesc. Într-un castron mic, combinați untul, 1/2 linguriță mărar și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Usturoi
Unt
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
6
Periați peste coarne.
7
Scoateți-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Îndepărtați bilele de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți smântâna, sucul de lămâie și mărarul rămas până se omogenizează. Îndoiți crabul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Smântână
Crabi
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Transferați într-o pungă de patiserie sau plastic; tăiați o gaură în colț. Țeavă în coarne răcite.