Conopida Spune Brânză
Conopida spune că brânza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 256 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, pesmet grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Sos ușor de brânză de conopidă pentru Skinny Mac N ' Cheese, Macaroane și brânză sau conopidă și brânză, și Brânză De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de copt din sticlă de 11 pe 7 inci cu untul și puneți-l deoparte.
Poziționați suportul cuptorului 1 în poziția de mijloc și 1 în poziția superioară și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați conopida într-un castron mic de sticlă, tulpina se termină. Folosiți un cuțit pentru a îndepărta frunzele inferioare. Tăiați coaja de pe tulpină, păstrându-le cât mai intacte. Încercați să păstrați dimensiunea uniform mare și să faceți cât mai puține tăieturi posibil. Aruncați frunzele și tulpina. Acoperiți bine cu folie de plastic și cuptor cu microunde la înălțime timp de 4 minute. Restul, încă acoperit în plastic, timp de încă 4 minute. Descoperiți și odihniți încă 4 până la 5 minute în timp ce pregătiți restul vasului.
Combinați 4 uncii de brânză, firimiturile de pâine, oul, sarea, muștarul, ardeiul, ardeiul negru și cayenne într-un bol mare de amestecare. Când rămâne 1 minut pe perioada de odihnă a conopidei, cuptorul cu microunde crema la mare timp de 30 de secunde.
Adăugați crema în castron cu amestecul de brânză și amestecați pentru a combina.
Folosind mâinile și un prosop de ceai dacă conopida este încă fierbinte, frecați florile mari între mâini pentru a rupe cașul.
Adăugați cașul în amestecul de cremă și amestecați până când brânza este topită și combinată bine.
Întindeți amestecul de conopidă în vasul de copt pregătit, așezați-l pe raftul din mijloc și coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți vasul de copt și rotiți broilerul la înălțime.
Presărați restul de 1/2 uncie de brânză deasupra conopidei.
Așezați pe raftul superior și fierbeți până când partea de sus este bulbucată și se rumenesc corespunzător, 6 până la 8 minute. Se odihnește cu 10 minute înainte de servire.