Pui cu sos Balsamic-smochin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos Balsamic-smochin. O porție conține 328 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, smochine, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Cu Sos Balsamic De Smochine, Pui cu sos balsamic BBQ, și Pui de ceapă în sos Balsamic.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți de pui uniform cu 1 1/2 lingurițe de cimbru, 1/4 linguriță de sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu; adăugați unt în tigaie.
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Adăugați bulion, oțet, sos de soia și smochine. Se fierbe până când sosul se reduce la 1 cană (aproximativ 3 minute).
Adăugați 1 lingură de cimbru și 1/4 linguriță de sare.
Tăiați jumătățile de piept de pui pe lungime pe diagonală în felii.