Conopida cremoasă cu supă de ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Toamna. Dacă aveți ulei de măsline, jumătate și jumătate, garnitură: scoică de mare arsă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă de conopidă și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați conopida, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați ghimbir, turmeric, șofran și piper cayenne; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Turmeric
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când conopida este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
8
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat