Conopidă Bătută, Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați
Conopida bătută, cu conținut scăzut de carbohidrați este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Pizza cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, Tortilla de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, și Orez prăjit cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti floretele de conopida in apa clocotita pana cand sunt extrem de fragede, aproximativ 10 minute; se scurge într-o strecurătoare. Puneți mai multe prosoape de hârtie deasupra conopidei și folosiți spatele unui castron mare pentru a apăsa și stoarce cât mai mult lichid din conopidă.
Amestecați parmezanul, crema de brânză, baza de supă de pui, usturoiul prăjit și untul într-un castron.
Adăugați conopida în amestecul de brânză; bateți cu un mixer electric de mână până devine cremos, aproximativ 3 minute. Bateți laptele în amestec până obțineți textura dorită. Se condimentează cu sare și piper.