Coji De Paste Cu Panglică De Legume

Coji De Paste Cu Panglică De Legume
Coji de paste cu panglică de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de roșii, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray-Paste cu panglică vegetală, Salată "Panglică" De Legume De Vară, și Paste Cu Panglică De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face sos: într - un 5-la 6-qt. se toacă la foc mediu-mare, se gătește ceapa și usturoiul în ulei, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 25 până la 30 de minute. Măsurați sosul; veți avea nevoie de 4 1/2 căni. Pentru a reduce, fierbeți mai mult; pentru a crește, trebuie doar să adăugați apă. Sos de puls într-un procesor de alimente într-o pură grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 475 și pregătiți cojile și umplutura: gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece până când se răcește suficient pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Folosind un cojitor de mandolină sau legume, feliați dovleceii și morcovii foarte subțire pe lungime. Într-un castron mare, aruncați legumele cu maghiran, mozzarella, naut și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
MaghiranMaghiran
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Răspândiți sosul marinara într-un 9-cu 13-in. vas de copt. Umpleți cu generozitate fiecare coajă de paste cu un amestec de legume de 1/2 cană, umplutură de umplutură și puneți pastele umplute cu partea în sus în sos. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți cojile până se topește mozzarella, 12 până la 15 minute. Descoperiți, presărați parmezan și coaceți până când parmezanul începe să se rumenească, încă 10 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, transferați cojile și puțin sos pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Faceți înainte: Completați vasul până la Pasul 4, apoi răciți până la 1 zi. Preîncălziți cuptorul la 450 și încălziți cojile, acoperite, până când umplutura este fierbinte (aproximativ 30 de minute). Continuați conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista