Coji de paste cu mazăre și șuncă

Coji de paste cu mazăre și șuncă
Cojile de paste cu mazăre și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 907 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă de țară, parmezan, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji De Brânză Și Mazăre, Scoici Cu Conopidă Și Mazăre, și Scoici cu mazăre, morcovi și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cojile de paste până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți cojile, întoarceți-le în oală și aruncați cu 1 linguriță de ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Adăugați mazărea și șunca și gătiți până când mazărea este fierbinte și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Adăugați smântâna și bulionul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Se amestecă sosul de smântână în coji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Se adaugă parmezanul și mărarul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
9
Serviți în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista