Coji de paste cu mazăre și șuncă
Cojile de paste cu mazăre și șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 907 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de șuncă de țară, parmezan, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coji De Brânză Și Mazăre, Scoici Cu Conopidă Și Mazăre, și Scoici cu mazăre, morcovi și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți cojile de paste până la al dente.
Scurgeți cojile, întoarceți-le în oală și aruncați cu 1 linguriță de ulei de măsline pentru a preveni lipirea.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 4 minute.
Adăugați mazărea și șunca și gătiți până când mazărea este fierbinte și șunca se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna și bulionul și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se amestecă sosul de smântână în coji.
Se adaugă parmezanul și mărarul și se condimentează cu sare și piper.