Cod Pacific crocant cu sos de scufundare cu parmezan și Broccoli
Codul Pacific crocant cu sos de scufundare cu parmezan și Broccoli este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 444 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, fulgi de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Scoici crocante cu sos de soia, și Biscuiți Crocanți Cu Parmezan Cu Broccoli.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. frecați codul cu uleiul și condimentați cu 1/4 linguriță de sare. Înmuiați partea superioară a bucăților de pește (nu partea de jos, din care a fost îndepărtată pielea) în fulgii de porumb și așezați - o pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.
Coaceți până când sunt fierte și opace, aproximativ 10 minute. Între timp, aburiți broccoli până se înmoaie, 4 până la 6 minute. Într-o cratiță mică, la foc mediu, topiți untul. Se amestecă parmezanul și 1/4 linguriță sare. Împărțiți peștele și broccoli între farfurii individuale.
Se servește cu sosul de unt în ramekine mici pentru scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.