Cobbler Cu Fructe De Pădure Mixte
Cizmarul cu fructe de pădure mixte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți afine, zahăr, garnitură: topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cobbler Mixt De Fructe De Pădure, Cobbler Mixt De Fructe De Pădure, și Cobbler Cu Fructe De Pădure Mixte.
Instrucțiuni
Desfaceți 1 bucată și apăsați liniile de pliere; tăiați patiseria în benzi de 1 inch și așezați-o pe o foaie de copt. Desfaceți bucata rămasă; apăsați liniile de pliere și tăiați-le în benzi de 1/2 inch.
Se presară uniform cu 1 lingură de zahăr și se așează pe o foaie de copt.
Coaceți fâșii de patiserie la 425 timp de 7 până la 8 minute sau până devin aurii.
Se amestecă împreună 1 1/2 cani de zahar si urmatoarele 5 ingrediente. Lingurați jumătate din amestecul de fructe de pădure într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci și acoperiți uniform cu benzi de patiserie coapte de 1 inch. Puneți amestecul de boabe rămas în vasul de copt; punct cu unt.
Coaceți la 400 timp de 30 până la 35 de minute sau până la bule. Se acoperă cu benzi de patiserie coapte de 1/2 inch.
* 1 măr Granny Smith, curățat și tocat, poate fi înlocuit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.