Clafoutis De Cireș De Modă Veche
Nevoie de un desert vegetarian? Clafoutis de cireșe de modă veche ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 252 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, coajă de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, și Cherry Clafoutis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aruncați cireșele, whisky-ul și amarul într-un bol și lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți cireșele și rezervați lichidul. Ungeți o farfurie de plăcintă de 10 inci și aranjați cireșele în farfurie într-un singur strat.
Bateți jumătate și jumătate, lichidul de cireșe rezervat, ouăle, făina, zahărul, coaja de lămâie, coaja de portocală și sarea într-un castron mare.
Se toarnă peste cireșe și se coace până când marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și blatul este ușor auriu, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu zahărul grosier. Comutați cuptorul la setarea broiler și broil clafoutis până la maro auriu și barbotare, 1 până la 3 minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 10 minute.
Fotografie de Andrew Purcell