Clătite indiene cu spanac și năut

Clătite indiene cu spanac și năut
Reteta Indian spanac-și-năut blinele este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 24. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, năutul, făina de năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați blinele de năut | cum se fac blinele de năut / Chana vadas, Clasa De Gătit Indiană + Curry De Spanac De Năut, și blinele de spanac | cum se fac blinele de spanac / Palak pakoras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți făina de naut, amidonul de porumb, praful de copt, semințele de chimen, cayenne și 3/4 linguriță de sare într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați 2/3 cană de apă și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați ceapa, năutul, spanacul și ghimbirul în aluat și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți 2 inci de ulei vegetal într-o oală adâncă cu fund greu până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 325 de grade. Lucrând în loturi, aruncați linguri de aluat în ulei (nu aglomerați tigaia). Gatiti pana cand este usor auriu, aproximativ 2 minute, rotind dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Transferați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se răcește ușor, apoi apăsați ușor fiecare fritter într-un disc mic, aproximativ 1/3 inch grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Întoarceți prăjiturile în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și se servește cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Fotografie de Kate Sears

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Revista