Ciuperci Potstickers
Potstickers ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, cățel de usturoi, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Ciuperci Potstickers, Potstickers de creveți și ciuperci, și Ciuperci Tofu Potstickers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile uscate într-un castron, acoperiți cu 2 căni de apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere; se toacă fin ciupercile.
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați shiitakes și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să-și elibereze lichidul.
Adăugați șalotă, usturoi și sare. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ciuperci uscate și 1/2 cană de lichid de înmuiere. Gatiti, amestecand, pana se evapora lichidul, 3 minute.
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la călduț. Se amestecă sosul de soia și uleiul de susan; adăugați mai multe dacă doriți. Se amestecă oul.
Pe o suprafață de lucru curată, așezați un înveliș. Puneți aproximativ 1 lingură. amestec de ciuperci în centru. Umeziți marginile ambalajului cu apă, pliați în jumătate și sigilați. Puneți găluște pe o foaie de copt sau pe o suprafață de lucru uscată. Continuați cu restul ambalajelor și umpluturii.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 lingurițe. ulei la foc mediu-mare.
Așezați cât mai multe găluște în tigaie, fără să atingeți. Gatiti pana cand fundul de galuste se rumeneste, 2 pana la 3 minute.
Adăugați 3/4 cană de lichid sau apă de înmuiere rezervată, acoperiți și gătiți până când lichidul este absorbit și fundul sfârâie din nou, 3 până la 5 minute.
Transferați în vasul de servire și repetați cu găluștele rămase.
Se servește fierbinte sau cald.