Supa de curcan provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 248 calorii, 36g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, spanac, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Turcia Cu Umplutura Provensal, Piept de curcan provensal cu Jus, și Supă Provensală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti curcanul intr-o cratita mare la foc mediu-mare pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați herbes de Provence, fasole, bulion și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă spanacul; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate