Cina in seara asta: Bocadillo de Tortilla
Cina in seara asta: Bocadillo de Tortilla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,44 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 759 calorii, 17g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline extravirgin, rulou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Cina În Seara Asta: Supă De Tortilla, Cina În Seara Asta: Supă De Tortilla, și Cina in seara asta: Tortilla de mazare cu menta si iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Adăugați cu grijă cartofii și ceapa. Gatiti, amestecand si impaturind amestecul la fiecare doua minute, pana cand cartofii si ceapa sunt moi, dar nu se rumenesc. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 20 de minute și să reducă căldura dacă observați orice culoare. Când ați terminat, transferați amestecul într-o strecurătoare așezată peste un bol.
Se scurge timp de minute. Curățați tigaia.
Crăpați ouăle într-un castron mare.
Adăugați un vârf mare de sare și câteva crăpături de piper.
Adăugați amestecul de cartofi și ceapă în ouă. Se amestecă până se combină. Condimentează din nou cu puțină sare și piper.
Transferați o lingură de ulei rezervat în tigaia mare setată la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ouă și cartofi și se uniformizează amestecul cu o spatulă. Gatiti pana cand tortilla se rumeneste pe fund, aproximativ trei minute. Agitați tigaia ocazional pentru a nu se lipi. Setați o placă inversată deasupra. Țineți farfuria cu mâna stângă și răsturnați tigaia. Scoateți tigaia și puneți-o din nou pe arzător la foc mediu. Tortilla de pe farfurie ar trebui să aibă partea gătită deasupra.
Adăugați o altă linguriță de ulei rezervat în tigaie și glisați în tortilla, astfel încât partea nefiertă să fie pe fund. Gatiti pana se rumeneste pe fund, inca trei minute.
Scoateți tortilla și așezați-o pe o tăietură.
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 10 minute. Între timp, feliați pâinea pe jumătate pe lungime. Apoi feliați în patru porții egale.
Feliați tortilla în secțiuni care se vor potrivi cu ușurință pe feliile de pâine. Probabil că vor mai rămâne niște tortilla.
Așezați o bucată de tortilla între două felii de pâine.